Terapia TiinaFlow

Kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle

Terapia TiinaFlow

Kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle

JOKAISELLE OMANNÄKÖISENSÄ POLKU!

Tiina Pekkanen

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Terapia TiinaFlown asiakkaaksi. Hengellinen arvopohjani ja laaja-alainen työkokemukseni ovat antaneet minulle hyvät edellytykset terapiatyöhöni sekä muihin toimintamuotoihin, joita palvelupalettimme tarjoaa.

Arvopohjani perustuu toisen ihmisen kunnioittamiseen ja tasa-arvoisuuteen sekä kokemustietoon siitä, että jopa niistä synkimmistäkin tilanteista on mahdollisuus selviytyä. Terapeuttina olen tasa-arvoinen yhteistyökumppani kanssasi ja yhdessä pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat menetelmät ja välineet. Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija ja yhdessä pystymme räätälöimään sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Se mikä toimii, sitä tehdään! Ota rohkeasti yhteyttä yhteystietolomakkeen kautta. 

 

Koulutus:sosionomi (YAMK), sosionomi (AMK), kokemusasiantuntija, sertifikoitu ratkaisukeskeinen lyhyterapeutti,toipumisterapeutti,sielunhoitaja,yksilövalmentaja, yrittäjä.

Kokemus: ahdistuneisuushäiriöt,fobiat, masennus,paniikkihäiriö, kriisi- ja tukikeskustelut, traumaattiset elämäntilanteet, hengelliset asiat ja sielunhoito, riippuvuudet, perhe- ja läheistyö, rikostaustaisten kanssa työskentely, kehoterapia, tietoisen läsnäolon taidot, NLP-työskentely.